Voor wereldwijd meer mensenrechten, omdat het belangrijk is

Voor wereldwijd meer mensenrechten, omdat het belangrijk is
100€ verzameld

Beste,

Wij zijn geïnspireerd geraakt door onderstaande radio sessie omtrent dit initiatief. Ook al lijkt het dat het doel reeds bereikt is, is dit iets waar mijn echtgenote als ik zeer sterk achter staan.

https://radio1.be/wat-raakt-kati-verstrepen

Mvg, Raf & Fiorella

— Voor wereldwijd meer mensenrechten, omdat het belangrijk is

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenker (1)

Een super schenker steunt "Voor wereldwijd meer mensenrechten, omdat het belangrijk is"
100 €
Raf

Mensenrechten gaan hand in hand met andere rechten. Onze planeet heeft ze nodig.

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub