Une maison pour vos droits

door Alain Vanoeteren

1 280€ verzameld

Bonjour,
c'est avec beaucoup d'enthousiasme que je rejoins dans la dernière ligne droite la recherche de fonds pour la Maison des Droits Humains, un excellent investissement pour nos vies et valeurs dans l'avenir. Le rendement de ce placement est inestimable, n'hésitez pas!

— Alain

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenkers (19)

19 top schenker steunen "Une maison pour vos droits"
50 €
Lysbeth
50 €
Etienne

Soutien à Ulysse !

100 €
Muriel
100 €
Pascale
80 €
FRANÇOIS
50 €
Angelo

In bocc'al lupo!

50 €
Anoniem
20 €
Françoise

Merci! et courage pour la suite

50 €
Roselène
50 €
Serge

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub