Une maison pour les droits humains

door Matthieu Peltier

Une maison pour les droits humains
2 170€ verzameld

1 euro déposé = réussir sa vie

— Matthieu

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenkers (54)

54 top schenker steunen "Une maison pour les droits humains"
50 €
Amelie

De tout coeur avec vos objectifs dans ces temps difficiles.

20 €
Anoniem
40 €
isabelle
10 €
Anoniem
50 €
Clotilde
35 €
David

Bonne continuation (mais je ne viendrai pas peindre ;-) )

50 €
Valérie
100 €
Béatrice
50 €
Isabelle
10 €
Alice Elizabeth

Courage

20 €
Pascal
50 €
Françoise

Bravo à Mathieu pour son engagement, et j'espère que cette maison fera évoluer les choses positivement ...

50 €
Jerome
20 €
Anaïs
10 €
Aurelie

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub