Une huis pour de mensenrechten!

door david masset

1 300€ verzameld

Une huis pour de mensenrechten! Enfeindelijk!

Nous avons besoin des droits humains et de ceux qui au quotidien les défendent avec courage.

Ils ont besoin d'un toit pour unir leurs forces.
Faisons un geste, aussi minime que magnanime qu'il soit pour que ce toit voie le jour.

Merci

— david

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenkers (5)

5 top schenker steunen "Une huis pour de mensenrechten!"
100 €
Olivia

Merci pour ton soutien quotidien et indéfectible !

50 €
Anoniem
500 €
Monique
500 €
Anoniem
150 €
David

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub