Un toit pour nos droits

door Vanessa De Greef

Un toit pour nos droits
1 965€ verzameld

La Maison contribuera à renforcer la collaboration entre les Ligues et à garantir notre indépendance pour mieux défendre les droits fondamentaux. Chaque brique ajoutée fait la différence !

— Vanessa

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenkers (10)

10 top schenker steunen "Un toit pour nos droits"
500 €
Vanessa
100 €
Olivier

Le projet mérite d'être largement soutenu!

50 €
Laura

Salut Vanessa! Un don infime par rapport à ce que tu as fait / fais pour la Ligue, mais aussi, une piqure de rappel pour relancer ta campagne :p Bisous

900 €
Michel
100 €
Michel
15 €
Anoniem

GO GO GO !

50 €
Alexis

Bon annif Vanessa ! Et go go go pour la Maison des droits humains ;) Biz

150 €
SPRL ANTOINE CHOME

Les droits humains- Come On!

50 €
Camille et Daniel

Vive la future maison des Droits Humains!

50 €
Anoniem

Et voici une première brique pour ce magnifique projet ! Nous avons besoin de la LDH au quotidien !

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub