Enracinons les Droits Humains

door Lara et Michel Szyper-Leroux

1 350€ verzameld

Enracinons les Droits Humains! Il y a encore beaucoup de graines à semer. En faisant un don, vous permettez à la Ligue d'ancrer sa base et de faire germer une terre avec plus de coeur, de solidarité, de justice et de libertés.
Cela reste pour nous un engagement précieux et important. Participez vous aussi à ce combat quotidien de la Ligue en inscrivant votre pierre à l'édifice.
Merci d'avance pour vos dons et vos partages!

— Lara et Michel

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenkers (9)

9 top schenker steunen "Enracinons les Droits Humains"
50 €
Jeannick
50 €
Celine
50 €
Catherine dite Cathy
50 €
Anoniem
50 €
Anoniem
50 €
Anoniem
50 €
Sylvie
50 €
Mireille
950 €
Anoniem

On y va, on y arrivera!

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub