Een huis voor ons allemaal

door Benoit Dhondt

1 200€ verzameld

Nu ik je aandacht heb met een foto van mijn zeer innemende dochter, er is een verhaaltje dat ik haar en haar broer voorlees waarin dieren die door welk probleem ook getroffen zijn samen een nieuw huis bouwen, een huis voor ons allemaal. De liga voor mensenrechten en la ligue zijn met exact hetzelfde bezig. Ze hebben onze steun nodig, elke euro helpt. Dus ik roep iedereen op genereus te geven. Elke dakpan is een grondrecht

— Benoit

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenkers (15)

15 top schenker steunen "Een huis voor ons allemaal"
50 €
Tristan
100 €
Rudy

Succes ermee ! R & R

100 €
Laurens
50 €
Helena

Een kleine hulp van Koen, Helena Leonie Romain en Cesar voor Benoit Dhondt. Die strijd voor een betere wereld.

100 €
Marjan
100 €
Griet
100 €
Anoniem
100 €
BV Dr. Eric Dhondt
50 €
Liesbet
100 €
Linda

Keep up the good work💖👍!

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub