Een huis vol mensenrechten

door Katrin Verhaegen

890€ verzameld

Met jullie hulp draag ik graag een steentje bij aan een nieuwe thuis voor de Liga voor Mensenrechten en haar Franstalige broer. Alvast ongelooflijk bedankt!

— Katrin

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenkers (13)

13 top schenker steunen "Een huis vol mensenrechten"
50 €
Deborah

Top initiatief. Succes!

50 €
Lotte&Laurens
50 €
Alex
100 €
Sofie
50 €
Kristin

Veel succes !

50 €
Michiel
50 €
Isabelle
150 €
Frank Verhaegen BV

Op naar een betere wereld

50 €
White Castle

Mooi initiatief dat ik graag steun! XXX Succes

50 €
Sophie

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub