Bouw samen met ons!

Een hoopvol toekomst

door Marianne STASSE

200€ verzameld

Slechts 61 dagen om Een hoopvol toekomst te steunen

Ik doneer
  100% veilig

Ik ben van Brussel. Een fantastische multiculturele stad. Mijn moedertaal is Frans maar ik heb gekozen om mijn oproep in het Nederlands te formuleren want ik probeer bruggen te bouwen tussen gemeenschappen. Niet alleen tussen het noord en het zuid van ons land, maar ook tussen mensen van verschillende oorsprongen. Ik ben ervan overtuigd dat mensenrechten heel belangrijk zijn om een gelukkige samenleving te bereiken. Daarom nodig ik jullie uit om aan dit mooi project mee te bouwen.

— Marianne

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Vanaf 40€ zijn uw giften voor 60% aftrekbaar (in 2020 kost het geven van 100 slechts 40€).

Donateurs (3)

3 top donateurs steunen Een hoopvol toekomst
50 €
Layla

Bon anniversaire Marianne !

50 €
Jeanne

Parce que défendre les droits humains est un acte de résistance plus que nécessaire, posons les bases ensemble ... Merci à mon fiston Simon qui m'a demandé de poser une brique de plus dans ce but , je suis fière de toi 😊 Un heureux anniversaire Marianne ✨🙏❤

100 €
STASSE

For a hopeful future !