Bouw samen met ons!

bouw mee aan het mensenrechtenhuis!

door Kati verstrepen

1 150€ verzameld

Al jaren droom ik van een huis waar de Liga en la Ligue samen kunnen werken aan een betere wereld, een wereld waar iedereen in waardigheid kan leven. Eindelijk is het zover! We vonden een schitterend huis in Molenbeek waar we onze krachten kunnen bundelen. Help ons onze droom te realiseren en draag je steentje bij! Doe zelf een bijdrage en maak je eigen pagina waarmee je vrienden uitnodigt ons mee te steunen.

— Kati

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Donateurs (11)

11 top donateurs steunen "bouw mee aan het mensenrechtenhuis!"
150 €
Anoniem
100 €
Helen

Interview gehoord op radio1. Ongelooflijk veel respect voor wat je doet! Keep up the good work.

100 €
Simon

Veel succes met dit prachtinitiatief. Jullie zijn bruggenbouwers, een voorbeeld voor eenieder!

50 €
greet
50 €
Aarnout

Veel succes en goeie moed, Kati en collega's!!

100 €
Jan Olaus

Het bestaan en de werking van de Liga voor Mensenrechten is voor onze samenleving en dus voor ieder van ons onontbeerlijk.

100 €
Werner

Kati, tezamen sta je sterker, alle kleine beetjes helpen.. Succes

150 €
Annemie

Goe bezig!

50 €
Beatrijs

Veel succes!

150 €
Els

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub