A chacun.e sa brique pour les droits humains.

door CLAUDE DEBRULLE

3 590€ verzameld

Chère amie,cher ami,
Début juillet, je me suis adressé à vous pour solliciter votre soutien à la réalisation d'une "maison des droits humains" à Bruxelles réunissant la Ligue et la Liga. Je me permets de vous rappeler mon appel. Notre objectif de 400.000€ et à la veille d'être atteint ! Encore 45.000€ d'ici quelques jours et ce défi sera une réalité ! Puissiez-vous d'ici-là y contribuer. Déjà, je vous en remercie. Claude.

— CLAUDE

De Liga voor Mensenrechten en La Ligue des Droits Humains werken al meer dan 100 jaar aan het versterken van het respect voor mensenrechten in België. De Liga voor Mensenrechten is een onafhankelijke Belgische vzw. De Liga werkt rond 4 thema’s: vrijheid en veiligheid, privacy, detentie en discriminatie. De Liga baseert zich daarvoor op Belgische wetgeving en verdragen zoals de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, het Internationaal verdrag inzake burgerrechten en politieke rechten en het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Samen kopen we een huis aan in Molenbeek en van daaruit gaan we ons inzetten voor een betere bescherming van onze mensenrechten. We kregen al financiële steun van de ouders van Lauriane, een jonge beloftevolle juriste die helaas omkwam bij de aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel. Hun donatie zorgt niet alleen voor een duw in onze rug, maar sterkt ons ook in onze vastberadenheid om dit plan te realiseren.
We investeren in de aankoop van een huis om in samen te werken, elkaar te versterken en onze onafhankelijkheid te garanderen. Het Huis van de Mensenrechten wordt een plek die symbool staat voor de universaliteit van de mensenrechten.

Schenkers (26)

26 top schenker steunen "A chacun.e sa brique pour les droits humains."
500 €
Anoniem
100 €
Yann
50 €
Olivier
120 €
Michel
200 €
Marie

Pour ce projet d'espoir!!!

100 €
Brigitte

Très chouette initiative

50 €
Béatrice
50 €
yves
100 €
Manu

belle initiative

50 €
Danielle

Bouw samen met ons!

Ik neem deel →

banner_img_event_pub